Inschrijving 11de Steenbergjogging 2017

Datum: Zondag 20 Aug 2017
Plaats: Erpe-Mere,Steenberg
Type: Dender
Online-inschrijven is mogelijk tot 16-08-2017 23:59

Klik hier voor praktische informatie.
Bekijk hier alle inschrijvingen.


Wedstrijd : 
  *
Voornaam :    *
Familienaam :    *
Club :  *
  Ik ben lid van Sporta*
Geslacht : 
*
Geboortedatum (dd/mm/jjjj) : 
  *
Straat, nr :    *
Postcode, gemeente :    *
Land : 
E-mail :    *
Herbevestig je e-mail :    *
  Ja ik wil op de hoogte blijven van de activiteiten van de funrunners (zoals jogging, barbecue, …)*
Velden gemarkeerd met (*) dienen verplicht ingevuld te worden.

Enkele richtlijnen voor het on-line inschrijven

 • Voorinschrijven is mogelijk op de website tot woensdagavond 16 augustus 2017, om middernacht sluiten we onze website voor voorinschrijvingen

 • Onze organisatie voorziet plaats voor in totaal 600 deelnemers bij de 4 - 8 -12 kms, als je zeker wil zijn van uw deelname: schrijf dan vooraf in, hou rekening met de volgende leeftijdscategoriën:
  -voor de 550 m : geboortejaar 2010, 2009 of 2008 -voor de 1100 m : geboortejaar 2007, 2006 of 2005 -voor de 4 - 8 -12 kms geboren voor 2005

 • Vooraf inschrijven biedt u een financieel voordeel: wie vooraf inschrijft betaalt 5 euro, wie ter plekke inschrijft moet 8 euro bijdragen, tenzij op vertoon van de Sporta lidkaart dit maar 7 euro wordt. Kids kunnen gratis online inschrijven, maar ter plekke vragen we 2 euro.

 • Bovendien worden voor de betalende online inschrijvers bij de tombola 5 waardebonnen van 20 euro uitgeloot, voor afhaling van die waardebon dient u wel bij de trekking aanwezig te zijn. Zelfs al bent u één van de 5 gelukkigen, dan blijft u deel uitmaken van de trekking van het vervolg van de tombola (u kan dus 2 keer prijs hebben !)

 • Op uw overschrijving op het rekeningnummer van de funrunners BE48 9731 6703 3327 vermeldt u "Steenbergjogging + NAAM deelnemer".

 • OPGELET: tov vorig jaar hebben de Funrunners een ander rekeningnummer !!!

 • Bij een (eventuele) afgelasting van de wedstrijd wordt in een terugbetaling voorzien op het rekeningnummer van de overschrijving.

 • Maar helaas, voor wie niet komt opdagen op de wedstrijd, is er geen terugbetaling voorzien.

 • Het afhalen van het borstnummer en bijhorende chip gebeurt aan de inschrijvingstafel ter plekke op de wedstrijd. Dit is mogelijk vanaf het moment van de opening van de inschrijvingen.

 • U brengt best een kopij van de bevestiging van uw overschrijving mee en de email die toegestuurd wordt na het volledig invullen van het inschrijvingsformulier op deze webpagina.

 • Indien het om een groepsoverschrijving gaat (bvb voor alle leden van een club of vereniging), dan moet worden gevraagd aan de persoon die de groepsoverschrijving doet, een email te sturen naar info@funrunners.be met de namen van de deelnemers waarop de groepsoverschrijving betrekking heeft. Deelnemers die via een groepsoverschrijving betaald hebben, moeten een kopij van deze email meebrengen. Let wel, de betaling kan voor een groep gebeuren, maar elke deelnemer moet zichzelf afzonderlijk op de website inschrijven

 • Indien uw storting nog niet ontvangen is (wegens laattijdige overschrijving of andere reden), dan zal de deelnemer gevraagd worden om ter plekke zijn deelname te betalen. Indien achteraf een dubbele betaling blijkt, zal dit aan de deelnemer terugbetaald worden.

 • Bij teruggave van het borstnummer krijgt u alvast een fles Delirium of een douchegel.

 • Privacy : de naam van de deelnemer, zijn gemeente, eventueel club waarbij hij/zij is aangesloten, leeftijdscategorie en gelopen tijd zullen vermeld worden op de onlineuitslagen.

 • Namen van deelnemers van wie het inschrijvingsbedrag ontvangen is op het rekeningnummer BE48 9731 6703 3327 van de funrunners zullen eveneens op onze website tot aan de datum van de wedstrijd vermeld worden, dit laat deelnemers toe te controleren dat hun betaling goed is aangekomen.

 • De vzw funrunners zal onder geen beding uw persoonlijke gegevens aan derden overmaken, noch er voor andere doeleinden gebruik van maken, behalve de vermelding van uw uitslag op de website.

 • Wij vragen bij de inschrijving uw akkoord om u per email uit te nodigen voor volgende activiteiten die onze club organiseert, zoals jogging, barbecue, …