Stand FRP na jogging

Met de Steenbergjogging hebben onze helpende handen extra FunRunPoints verdiend.
Activiteiten vandaag

(2’) 2’ (1’) 2’ (1’) 2’ (1’) 2’ (1’) 2’ (1’) 2’ (1’) totaal 22’ waarvan 14’ lopen

We vertrekken rustig richting Proxy Delhaize.

Hier kortere en langere versnellingen, en mogelijks een bergopje op Prinsdaal.

Rustig terug binnenlopen

Een druk weekend voor de Funrunners: Levensloop en halve marathon

Een druk weekend voor de Funrunners: Levensloop en halve marathon

Het was een druk weekend voor de Funrunners, dat is het minste wat men kan zeggen.

Een kleine 50 inschrijvingen voor Levensloop, waarbij een 40 tal leden ook effectief gelopen en gewandeld hebben. En zoals het voorbije jaar hebben we terug pannenkoeken en cakes aan de man gebracht, met zeker een woordje van dank aan onze bakkers. Onze vechter Werner, tevens vrijwilliger voor de organisatie, keek, en zag dat het goed was.

Het foto album van onze webmaster zegt meer dan veel woorden, het toont de gezellige momenten, maar ook enkele ingetogen momenten bij de aanvang en bij de kaarsenceremonie. Er zijn wellicht nog foto's die iemand wil toevoegen aan dit album, aarzel niet deze aan onze webmaster te bezorgen. (foto@funrunners.be).

Enkele stoutmoedigen hebben zelfs een uurtje (of meerdere uurtjes) gewandeld en gelopen, en zijn dan de volgende dag met de Funrunners glimlach op het gelaat, gestart aan de halve marathon Brussel. 9 dapperen hebben deze wedstrijd met bijzonder mooie tijden gelopen. Dikke proficiat dames en heren die deze extra uitdaging hebben aangedurfd. Hun uitslagen zijn toegevoegd aan onze website (zie criterium).Fotoalbum


PROFICIAT aan de Funrunners met het bereiken van de doelstelling Levensloop

Een dikke proficiat aan de Funrunners (dus aan onszelf). De 1500 geregistreerde trainingdeelnames zijn bereikt, en dat betekent ook dat onze club 100 euro extra aan Levensloop zal bijdragen.

Ook voor de deelname zelf aan de 24 uur estafette zijn er al 36 registraties, maar hoe meer hoe liever uiteraard. Blijf jullie registreren op de website van Levensloop en houd Wouter (wouter@funrunners) op de hoogte van jullie deelname aan dit evenement.Start to Run najaar 2017

Vanaf 25 september organiseren de Funrunners een nieuwe Start to Run op de Finse piste van het domein Steenberg (Oudenaardsesteenweg 458) te Erpe-Mere.

De trainingen gebeuren onder de vakkundige leiding van Eddy Verstichel, en gaan telkens door op maandag, woensdag en vrijdag om 19u15. Mits regelmatig de trainingen bij te wonen, zullen de deelnemers na 12 weken klaargestoomd zijn om 5 km onafgebroken te lopen, op een tempo naar hun keuze.

Deelname kosten voor niet-leden van de club bedragen 25 euro, dit inclusief de verzekering en lidmaatschap tot het jaareinde.

Heb je belangstelling, laat een berichtje aan info@funrunners.be, of geef een seintje aan 0495 80 22 62.

Op woensdagavond 20 september worden alle geïnteresseerden uitgenodigd voor een informatie avond die ook op Steenberg zal doorgaan in de polyvalente zaal (boven bibliotheek).

Wees ervan bewust dat voor een loper, de eerste stap altijd de moeilijkste is, eenmaal op gang, is er dikwijls geen houden meer aan ! Veel succes aan onze deelnemers.Een muur doorbroken

Een muur doorbroken

Samen met een 100 tal andere deelnemers op de 3 km, hebben 11 Funrunners de Muurchallenge van Geraardsbergen aangedurfd.

En niet alleen aangedurfd: ook afgewerkt. Proficiat dames en heren Funrunners ! De geluidsmuur was net niet doorbroken.

Wim Smets heeft op de 10 km terug een prachtprestatie neergezet.

Meer foto's komen op onze album met dank aan Marc.Funrunners op het Steenbergjogging podium

Funrunners op het Steenbergjogging podium

Onze leden hebben niet alleen als helpende hand meegewerkt: 20 hebben ook nog de uitdaging aangenomen zelf mee te lopen. En ze hebben meer dan hun beste beentje voorgezet.

Jens is erin geslaagd een tweede plaats te bereiken in de 4 km afstand heren.

En Karoline zien we op de foto ook genieten van haar derde plaats op de 8 km dames.

Proficiat aan onze deelnemers en onze podiumlopers in het bijzonder.Geslaagde Steenbergjogging 2017

Geslaagde Steenbergjogging 2017

Onze 11de editie van de Steenbergjogging is goed en wel verlopen.

Lees verder...


Massale Funrunners opkomst in Erondegem

Massale Funrunners opkomst in Erondegem

Een twintigtal deelnemers hebben hun beste beentje voorgezet in de stratenloop Erondegem op 4 augustus. En ze waren ook "achter" de schermen actief: nog eens 4 Funrunners werden gespot in de verwerking van de uitslagen.

We mogen ook niet vergeten te vermelden de mooie 3de podiumplaats die Wim Smets behaalde op de 15 km.

Dikke proficiat aan alle deelnemers !Funrunners in Welle

Funrunners in Welle

Onze Funrunners in bloedvorm voor de start aan de jogging in Welle.

Voor Erondegem op 4 augustus hopen we een heel grote groepsfoto te kunnen maken !FunRunBikers op het podium in Burst

FunRunBikers op het podium in Burst

Melissa, Tom en Jens hebben deelgenomen aan de Bike and Run wedstrijd te Burst. Hun uitstekende conditie hebben ze bewezen door podium plaatsen.

Lees verder...


Training Erondegem loop

Maandag 24 juli komen we uitzonderlijk samen aan de kerk te Erondegem. De training zal de omloop van de Erondegem stratenloop volgen. Dit is een ronde van 5 km. Iedereen, en in het bijzonder de start to runners, die dit eens wil testen ter voorbereiding van de stratenloop op 4 augustus is er welkom.

Om het badgen van aanwezigheden niet te ingewikkeld te maken, wordt voorgesteld dat alle Funrunners hier zouden starten. Groepen die elders starten zonder badger, worden verzocht foto op te sturen.