Funrunpoints: opvolging

Tussenstand van toegekende FunrunpointsActiviteiten vandaag

3 ronden van de Steenbergjogging,waarvan 1 ronde opwarming. Antoine niet aanwezig!

Massale Funrunners opkomst in Erondegem

Massale Funrunners opkomst in Erondegem

Een twintigtal deelnemers hebben hun beste beentje voorgezet in de stratenloop Erondegem op 4 augustus. En ze waren ook "achter" de schermen actief: nog eens 4 Funrunners werden gespot in de verwerking van de uitslagen.

We mogen ook niet vergeten te vermelden de mooie 3de podiumplaats die Wim Smets behaalde op de 15 km.

Dikke proficiat aan alle deelnemers !Funrunners in Welle

Funrunners in Welle

Onze Funrunners in bloedvorm voor de start aan de jogging in Welle.

Voor Erondegem op 4 augustus hopen we een heel grote groepsfoto te kunnen maken !FunRunBikers op het podium in Burst

FunRunBikers op het podium in Burst

Melissa, Tom en Jens hebben deelgenomen aan de Bike and Run wedstrijd te Burst. Hun uitstekende conditie hebben ze bewezen door podium plaatsen.

Lees verder...


Training Erondegem loop

Maandag 24 juli komen we uitzonderlijk samen aan de kerk te Erondegem. De training zal de omloop van de Erondegem stratenloop volgen. Dit is een ronde van 5 km. Iedereen, en in het bijzonder de start to runners, die dit eens wil testen ter voorbereiding van de stratenloop op 4 augustus is er welkom.

Om het badgen van aanwezigheden niet te ingewikkeld te maken, wordt voorgesteld dat alle Funrunners hier zouden starten. Groepen die elders starten zonder badger, worden verzocht foto op te sturen.Plaats trainingen tijdens de zomerconcerten op Steenberg

Tijdens de maanden juli en augustus, meer bepaald op de maandagen 3 juli, 14 augustus en 28 augustus gaan er zomerconcerten door op het domein Steenberg. Deze vangen al aan om 17 uur, waardoor de bereikbaarheid van Steenberg en ook het gebruik van de piste beperkt kan zijn. Daarom zullen we onze trainingen (ook voor de Start to Runners) op de parking van Aldi laten starten, dit op het gewone uur 19u15.Feestelijke en warme diploma uitreiking

Feestelijke en warme diploma uitreiking

Het was nog warmer dan tijdens de diplomarun. Maar onze fiere jonge gediplomeerde start to runners, samen met heel wat leden die er desondanks de warmte een training hadden afgewerkt, waren present om hun diploma van trainer Eddy in ontvangst te nemen. Proficiat aan onze gediplomeerden.

Eddy zal het deze keer ook niet snel vergeten, want geheel onverwacht werd een filmpje geprojecteerd over hoe een training verloopt. Zo te zien hebben de jonge gediplomeerden niet alleen afgezien, maar ondertussen nog veel plezier gemaakt ook, echt FUN runners dus. Alvast ook proficiat aan trainer Eddy die van bij het ontstaan van onze club (meer dan 12 jaar geleden) reeds heel wat mensen begeleid heeft tijdens hun "eerste" looppassen op Steenberg. Het filmpje kun je hier zien. Meer foto's van de diploma uitreiking kun je op de album-pagina belijken.

De nieuwe gediplomeerden hebben ook al 2 criteriumpunten op hun naam staan, nog 3 te gaan en ze kunnen ook van de 500 Funrunpoints meedelen op het einde van het loopseizoen. Er werd alvast voorgesteld aan de Erondegemloop en de eigen Steenbergjogging deel te nemen.

Tijdens de komende zomermaanden zullen voor de Start to Runners, en ook voor andere clubleden als ze dat willen, enkele vaste omlopen gelopen worden (Steenberg zelf (2 km), Steenbergjogging (4km), Vlekkem of Bambrugge (6 km) of combinaties van de vorige). Deze omlopen zullen op onze website gepubliceerd worden.

Er werd ook een warme oproep gedaan om deel uit te maken van ons team dat zal deelnemen aan de Levensloop te Aalst om de 24 uur "rond" te bewegen, onder begeleiding van teamkapitein Wouter en onze "vechter" Werner. De doelstelling is 1000 euro bijeen te brengen, en daarvoor zijn er alvast 100 euro van de club op voorwaarde dat we aan 1500 aanwezigheidsregistraties op de trainingen komen tegen Levensloop.diploma run 2017

diploma run 2017

Het was warm op woensdagavond 14 juni, maar er was een boog, er was een hoofdsponsor, er waren supportende en steunende Funrunners, en bovenal, er waren onze Start to Runners die het aandurfden zich te bewijzen op de 5 km afstand.

Proficiat aan onze moedige starters zich in deze omstandigheden de ziel uit het lijf te lopen. Iedereen heeft veilig en wel de eindmeet gehaald zoals op deze foto te zien is. Nu op naar de diploma uitreiking waar we jullie een verfrissing zullen aanbieden om het vochtverlies te compenseren.Roadjogging : 11 deelnemende Funrunners gespot

Roadjogging : 11 deelnemende Funrunners gespot

11 Funrunners hebben zich gewaagd aan de Roadjogging te Haaltert die doorging op een nieuwe omloop met veel landelijke aardewegen.

Onder onze deelnemers niet alleen enkele regelmatige criteriumlopers, maar we mochten ook de deelname van "terug van weggeweest" Sandra noteren, en tot onze grote vreugde ook de deelname van Mieke Goethals,die nog maar net onze Start to Runners editie 2017 heeft afgewerkt. Helaas staat ze niet op de foto, maar de loopmicrobe heeft haar duidelijk te pakken. Start to Runners: aarzel niet haar voorbeeld te volgen.

En er waren ook nog enkele Funrunners aan het supporteren, waardoor we het foto album voor deze wedstrijd eens uitgebreid kunnen publiceren, met dank aan Antoine.

[foto's volgen]20 km, dat is <=2uur

20 km, dat is <=2uur

11 Funrunners hebben zich tussen de 30000 deelnemers aan de 20 km van Brussel gewaagd. En of ze het goed gedaan hebben: allemaal terug binnen na een kleine 2 uur, zelfs in zeer warme omstandigheden.

Wim Smets heeft er terug een knal prestatie op zitten: 54ste, op 1u11. Maar alle andere prestaties mogen ook gezien worden. Dikke proficiat aan de deelnemers !

Dank zij de samenwerking met Roadjoggers en VITA konden we terug een bus inlassen, waar een aantal supporters ook graag gebruik van gemaakt hebben.

PS: mochten we iemand niet in de uitslag vermeld hebben: één adres: marcel@funrunners.beRun and Walk GILO

Run and Walk GILO

De warme oproep van Natacha om deel te nemen aan de Run and Walk in Oosterzele werd beantwoord door de Funrunners op de foto.

Deze jogging stond in het teken van de jonge Nicolaas die jammergenoeg enkele weken geleden de strijd tegen leukemie verloor.

Op de foto zien onze atleten er fit uit, en ze waren allemaal vastbesloten 10 km te lopen als eerbetuiging. Helaas zijn de actie foto's onderweg niet gelukt.

Proficiat ! Alvast een goede start voor onze deelname eind september aan Levensloop.