Levensloop in het park te Aalst
Marcel  |  3-04-2016  |  Clubnieuws 

levenslooprelaisrelay


Omtrent het evenement Levensloop vind je alvast meer informatie op de website http://www.levensloop.be.

Wat een Levensloop juist inhoudt, wordt het best geïllustreerd aan de hand van een filmpje van de editie 2014 te Edegem. Video Levensloop 2014; en wie meer omtrent het initiatief van de Stichting tegen Kanker wil leren, kan ook terecht door de bijgaande Presentatie Levensloop te downloaden.

De bedoeling is dus dat diverse organisaties een team (of meerdere teams) opzetten om in een estafette aaneensluitend 24 uur te lopen/wandelen (= bewegen, snelheid is niet belangrijk).

Onze club wil graag aan deze sportieve actie meewerken en heeft gevraagd aan Werner Janssens en Eduard Cobbaut om onze club mede als "vechters" te vertegenwoordigen.

Nu zijn we op zoek om Werner en Eduard hard te steunen door een groot team te bouwen om inderdaad de 24 uur estafette te overbruggen.

Wouter De Leeuw heeft vanuit het bestuur de leiding van het team op zich genomen dat voor de Funrunners reeds gemaakt is op Funrunners-levensloop-pagina, meer informatie hoe je kan inschrijven in ons team is te vinden in de mail die naar de leden gestuurd wordt;

Wie van ons team deel wil uitmaken mag al een mailtje sturen naar wouter@funrunners.be met ook de vermelding van uw email adres en van uw telefoonnummer.

Wouter zal proberen een plan te maken om 24 uur op de piste aanwezig te zijn. De bedoeling is dat op elk uur minstens 1 teamlid op de piste actief is, maar dat er tegelijkertijd 1 of 2 andere teamleden aanwezig zijn om het actieve lid te ondersteunen.

Ook onze Start to Runners kunnen aan deze activiteit deelnemen: zo kan men bvb 30 minuten lopen combineren met 30 minuten wandelen. Zolang we maar een uur op de piste actief bewegen, is het ok voor Levensloop.

Als extra motivatie vanuit de Funrunners club, zullen we 1 criteriumpunt toekennen aan wie een uur actief loopt/wandelt, ben je een die-hard en je loopt/wandelt 2 uur of meer, dan verdien je tot 2 criteriumpunten.

Teamleden kunnen zich ook laten sponsoren (via de website van Levensloop), dit eventueel met een fiscaal attest vanaf 40 euro. Je kan ook het volledige team van de Funrunners sponsoren.

Onze club zal verder op de BBQ gadgets (armbandjes en kaarsjes) verkopen ten voordele van Levensloop en ook op de Algemene Vergadering en andere clubevenementen zullen we dit aan bod laten komen.

We zijn er zeker van dat onze club dit evenement stevig zal steunen, en hopelijk mogen Werner en Eduard samen met een zeer groot team Funrunners hun ereronde lopen.