Inhuldiging Finse Piste
Marcel  |  1-01-2018  |  Clubnieuws 

inhuldiging finse piste


Het heeft even geduurd eer de Finse piste vernieuwd werd. Geduld wordt eindelijk beloond, de piste is volledig beschikbaar.

Op woensdagavond 20 december rheeft de gemeente, samen met betrokkenen (sportraad, aannemer, pers, .. en uiteraard de Funrunners) de Finse piste ingehuldigd. Onze training zag er dus iets anders uit dan gewoonlijk.

De gemeente verwelkomde ons in een tent aan de sporthal. De schepen van sport en de burgemeester gaven een korte inleiding. Ook de Funrunners mochten een dankwoordje uitspreken.

Daarna werd het lint doorgeknipt en na het officiële startschot hebben de Funrunners de piste symbolisch ingelopen, dit onder begeleiding van de burgemeester en de schepen van sport die fier de eerste ronde voor hun rekening namen.

Onder het motto vele benen maken de afstand kort, hebben we zijn allen samen de eerste 100 symbolische kilometers ingelopen. Omdat we met meer dan 50 leden aanwezig waren, was deze klus geklaard toen iedereen 2 rondjes gelopen had.

Daarna nodigde de gemeente uit voor een fijne receptie in de foyer van de raadzaal.

De gemeente mag trots zijn op deze mooie brede en verlichte piste, die bovendien nu heel wat waterbestendiger is dan haar voorganger. Een mooi stukje sport infrastrcutuur waar wij dankbaar van gebruik zullen maken tijdens de volgende Start to Run en de Steenbergjogging, en natuurlijk bij vele andere trainingen.

Het bijgevoegde foto album laat zien dat de inhuldiging een geslaagde bijeenkomst was van de Funrunners met de gemeente.

Fotoalbum