Fun met 10000 stappen
Joris Coppens  |  2-05-2016  |  Clubnieuws 

wandeling 10000 stappen


Met het oog aan dit 10000 stappen initiatief deel te nemen, heeft de gemeente een wandeling ingericht over 6,4 km, wat gemiddeld met 10000 stappen overeenstemt. Een brochure is te verkrijgen op de gemeente. De wandeling is uitgestippeld op het plannetje hierboven.

Het is een perfecte ronde voor een training, over rustige en goed begaanbare wegen.

De bedoeling is dat de inwoners van Erpe-Mere hun activiteiten (beweging) noteren op de website tussen zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016.

Je moet je eerst registreren, en dan elke dag uw activiteit invullen, hetzij stappenaantal, hetzij tijd fietsen of tijd andere beweging. Meer uitleg op de website zelf. De gemeente die het grootste aantal stappen registreert per inwoner "wint". Als sportieve club zien wij uiteraard graag onze gemeente winnen. Zeker ook omdat Joris Coppens deze actie voor de gemeente coördineert !

Het is niet noodzakelijk om over een stappenteller te beschikken omdat algemene beweging omgezet wordt via een formule in aantal stappen, maar voor wie wil, een stappenteller kan aan democratische prijs gehuurd worden op de gemeente.

Laat er ons een duwtje aan geven !