Onze criterium kampioenen zijn bekend
Marcel  |  13-11-2017  |  Criterium 

Onze 2 criterium kampioenen zijn bekend.

Marc De Bruyne nam deel aan alle 19 wedstrijden van ons jogging criterium. Op de tweede plaats hebben we Wim Mattens met 18 deelnames en op de derde plaats komt Karine Meuleman met 17 wedstrijden. Proficiat aan onze top 3, maar ook aan alle Funrunners die onze kleuren verdedigd hebben het voorbije loopseizoen.

Wim Mattens is onze trainingskampioen. Hij nam aan 78 van de 79 trainingen deel tussen mei en oktober. Proficiat Wim. Ook Ingrid Clompen is trouw aanwezig op onze trainingen, en op de derde plaats vinden we in dit klassement Gunter Van Hauwe. Onze website leert verder dat er 1933 registraties waren op de trainingsessies, gemiddeld dus een 25 tal leden die actief de training bijwonen, hierbij zijn er nog enkele bij te tellen die niet geregistreerd worden om diverse redenen, bvb de trainers, laattijdig aangesloten leden, enz... Laat ons alvast voor 2018 proberen ons gemiddelde verder op te drijven naar 30, niet ?

De Funrunpoints zullen eerstdaags toegekend worden voor het loopcriterium, als je op een of andere wedstrijd nog ontbreekt, laat het zeker weten aan criterium@funrunners.be.

En voor het aanwezigheidscriterium voorzien we de toekenning volgens lottrekking zodra we een onschuldige hand vinden die de trekking kan verrichten. Wim, Ingrid en Gunter hebben uiteraard al hun "vaste" punten volgens het reglement te pakken.