Geslaagde Steenbergjogging 2017
Marcel  |  3-09-2017  |  Steenbergjogging 

DSC_8536


Onze 11de editie van de Steenbergjogging is goed en wel verlopen.

Iedereen zal zich de 10de jogging (2016) nog goed herinneren: een helse wolkbreuk bij de start bij zeer wisselvallig weer heeft het toen goed verbrod.

Niets van bij de 2017 uitgave. Mooi zomerweer, een vernieuwde omloop langsheen recent heraangelegde trage wegen, een Finse piste die goed beloopbaar werd gemaakt door de gemeentelijke diensten, geen kunstgras dat de aankomst onoverzichtelijk maakte zoals in 2016, ... kortom: alles was er om er een geslaagde editie van te maken.

Het parcours was wel een stuk lastiger dan in de voorbije edities: 48 hoogtemeters per ronde van 4 km dienden overwonnen te worden. Toch hebben een 250 lopers deze uitdaging aangedurfd. Op de foto hierboven ziet men de deelnemers zich klaarmaken bij de startzuil van onze sponsor Go Sport.

Alles is veilig en wel verlopen. Dit ook dank zij de vele helpende handen, zowel van binnen als buiten de club, die zowel in de opbouwfase op zaterdag en zondag voormiddag, tijdens de jogging zelf, en in de afbreekfase hun "steen" aan de "steenbergjogging" hebben bijgedragen. Vergeten we hierbij ook niet het werk van de uitslag ploeg, die er terug in geslaagd is nog tegen de avond de uitslag keurig op onze website te plaatsen.

Ook de schepen van Sport had er duidelijk schik in bij het uitreiken van de podium prijzen. In zijn slotwoordje heeft hij nu ten stelligste beloofd dat de vernieuwingswerken van de Finse piste in september aanvangen. We kijken er naar uit om volgend jaar de jogging in nog betere omstandigheden te kunnen aanbieden.

Een woordje van dank ook aan de vele sponsors, die er mede voor gezorgd hebben dat onze prijzenpot op de tombola tot een mooie loting met waardebonnen kon doorgaan.

Foto's dank zij het werk van onze "club" fotograaf.