FUNRUNPOINTS [update 31 december 2018]
Marcel  |  21-03-2018  |  Algemeen 

FUNRUNPOINTS sponsors voor website 2018


Doel

Het doel is alle aanmoedigingen vanuit de club aan leden op een gelijkaardige manier te behandelen.

Hieronder vallen:

Het joggingscriterium, hier wordt vanaf 2019 350 FUNRUNPOINTS uitgereikt op de manier zoals uitgelegd in het reglement van het criterium.

Het aanwezigheidscriterium op de trainingen, dat ook via FUNRUNPOINTS zal terugkeren naar de leden; in totaal voorzien we een budget van een 350 tal FUNRUNPOINTS op jaarbasis.

Als Helpende Hand bij 1 van onze activiteiten krijg je voortaan geen drankbonnetjes of drankkaarten meer, maar FUNRUNPOINTS equivalent met de waarde van de drankbonnetjes.

Voor enkele specifieke activiteiten kunnen eveneens FUNRUNPOINTS toegekend worden, bvb wanneer je erin slaagt een bepaald aantal kaarten voor ons eetfestijn (bvb barbecue) te verkopen, het aantal FUNRUNPOINTS zal met de start van de kaartenverkoop meegedeeld worden.

Hoe werkt het?

Vergelijk het met een “spaarkaart”: telkens je 1 FUNRUNPOINTS behaalt, komen ze op je spaarkaart of op je spaarrekening. Eenmaal er meer dan 20 FUNRUNPOINTS verzameld zijn, kan je de kaart inruilen voor een “bon” bij 1 van onze sponsors van dit systeem.

Je mag niet meer dan 35 FUNRUNPOINTS op je kaart staan hebben, en je kan er enkel de hoeveelheid van 20 FUNRUNPOINTS afhalen, dus niet 18 of 23.

De spaarkaart blijft geldig van jaar tot jaar, dus uw FUNRUNPOINTS worden van het ene jaar naar het andere overgeheveld. Als je de club voor meer dan 1 jaar verlaat, dan gaan jouw FUNRUNPOINTS verloren. Dus wie in 2017 lid is, in 2018 niet, maar in 2019 terug lid wordt, kan op zijn vroegere spaarkaart terugvallen, wie echter pas in 2020 terug lid wordt, zal met een lege spaarkaart moeten herbeginnen.

Een voorbeeld zegt meer dan duizend woorden:

Op basis van je deelnames aan het joggingcriterium behaal je bvb 8 FUNRUNPOINTS.

Op basis van het aanwezigheidscriterium heb je bvb extra 3 FUNRUNPOINTS gekregen.

Door uw actieve hulp tijdens de Steenbergjogging, krijg je bvb nog eens extra 5 FUNRUNPOINTS.

Zo heb je al 16 FUNRUNPOINTS verdiend.

Het volgend jaar kan je bvb door veel kaarten voor het eetfestijn te verkopen bvb. nog eens 5 FUNRUNPOINTS verdienen. Dan kom je op 21 FUNRUNPOINTS, en kan je een beschikbare bon aanvragen van één onze sponsors via mail aan marcel@funrunners.be.

Daarna valt je spaarrekening terug op 1 FUNRUNNERSPOINT, maar kan je opnieuw “bijsparen”.

Wie zijn onze sponsors ?

We hebben 4 sponsors waarbij de club cadeaubonnen van 20 euro (aan gesponsorde waarde) kan aankopen, en die aan de leden ter beschikking gesteld worden. Hun logo's staan op de afbeelding bovenaan. Meer detail van onze sponsors vind je ook terug op de sponsortab van onze website.

Opvolging van de FUNRUNPOINTS.

Een aangepaste toepassing zal ontwikkeld worden op onze website. Tot zolang dit niet op punt staat zullen we een “manuele” opvolging hebben. Om privacy redenen zullen de punten niet meer op de website gepubliceerd worden, maar per individuele mail meegedeeld worden op het jaareinde. Wie ondertussen een status wil, kan die steeds krijgen door een mailje te sturen aan marcel@funrunners.be