Nieuwsbrief februari
Bestuur  |  19-02-2021  |  Clubnieuws 

Beste Funrunners,

2020 was een jaar om snel te vergeten en was met stip het meest rustige Funrunners jaar ooit: zonder clubactiviteiten, zonder grote noch kleine wedstrijden, zonder ledenfeest…

We vermoeden dan ook dat niemand spijt zal hebben dat dit jaar eindelijk voorbij is…

Meer dan ooit kijken we uit naar een nieuw jaar dat hopelijk veel beter wordt dan 2020.

In de eerste plaats hopen we dat iedereen gezond blijft, want een goede gezondhed is de basis voor alles. Op sportief vlak kan het uiteraard alleen maar beter gaan!

Ook bij het begin van februari is het onzeker hoe het nu allemaal verder moet en hoe 2021 er verder precies zal uitzien voor de Funrunners. Wanneer kunnen de groepstrainingen worden hervat? Wanneer kan de Start to Run van start gaan? Gaan de joggings en grote wedstrijden door? Vragen waarop we het antwoord voorlopig schuldig moeten blijven en de coronamaatregelen nog verder moeten afwachten.

We blijven echter niet bij de pakken zitten!

De funrunners behouden hun licentie als loopclub bij Sporta ook in 2021!

Net zoals elk jaar dient ook het lidmaatschap – inclusief de verzekering - verlengd te worden voor 01/03/2021.

Gelet op de heersende onzekerheid en gelet op de huidige coronamaatregelen beperkt het lidmaatschap voor 2021 zich tot € 15 voor wie inschrijft en zijn lidmaatschap betaalt voor 01/03/2021.

Als aangesloten actief lid ben je via SPORTA 7d/7d en 24u/24u verzekerd tegen lichamelijke ongevallen tijdens het joggen of wandelen en tijdens de trainingen voor burgerlijke aansprakelijkheid tegenover derden.

In bijlage vinden jullie alvast het nieuwe aansluitingsformulier voor 2021.

Vul het AANSLUITINGFORMULIER in, bezorg het voor 01/03/2021 via e-mail aan Eddy (eddy.verstichel@skynet.be) en betaal je lidmaatschap op het gekende rekeningnummer BE48 9731 6703 3327.

Ook het ATTEST VAN DE MUTUALITEIT tot terugbetaling van het lidgeld kan via e-mail worden bezorgd aan Eddy.

We hopen dat iedereen toch blijft lopen, ook al kan het niet (allemaal) samen en dat jullie in 2021 lid blijven van onze joggingclub.

Hou het veilig!

PS: Van zodra het kan en mag organiseren we in 2021 onze eerste groepactiviteit!

Save the date: 20 november 2021 : ledenfeest

Vele sportieve groeten

Het bestuur

Met dank aan onze hoofdsponsors