Een druk weekend voor de Funrunners: Levensloop en halve marathon [update]
Marcel  |  2-10-2017  |  Clubnieuws Criterium 

DSCF6137


Het was een druk weekend voor de Funrunners, dat is het minste wat men kan zeggen.

Een kleine 50 inschrijvingen voor Levensloop, waarbij een 40 tal leden ook effectief gelopen en gewandeld hebben. En zoals het voorbije jaar hebben we terug pannenkoeken en cakes aan de man gebracht, met zeker een woordje van dank aan onze bakkers. Onze vechter Werner, tevens vrijwilliger voor de organisatie, keek, en zag dat het goed was.

Het foto album van onze webmaster zegt meer dan veel woorden, het toont de gezellige momenten, maar ook enkele ingetogen momenten bij de aanvang en bij de kaarsenceremonie. Er zijn wellicht nog foto's die iemand wil toevoegen aan dit album, aarzel niet deze aan onze webmaster te bezorgen. (foto@funrunners.be).

Met zijn allen samen deden we 207 kleine rondes en 81 grote rondes, of omgerekend totaal 334 km.

Enkele stoutmoedigen hebben zelfs een uurtje (of meerdere uurtjes) gewandeld en gelopen, en zijn dan de volgende dag met de Funrunners glimlach op het gelaat, gestart aan de halve marathon Brussel. 9 dapperen hebben deze wedstrijd met bijzonder mooie tijden gelopen. Dikke proficiat dames en heren die deze extra uitdaging hebben aangedurfd. Hun uitslagen zijn toegevoegd aan onze website (zie criterium). Hoewel voor een ander doel nog eens 189 km bij op de teller.