Hoe kunt u onze club sponsoren ? (update januari 2019)
marcel  |  9-01-2019  |  Algemeen 

Wij bieden onze sponsors 2 formules aan: gewone sponsor of hoofdsponsor.

Gewone sponsor

In ruil voor 50 euro per jaar bieden we onze "gewone" sponsors volgende publiciteit aan.

Op al onze flyers (bvb Start to Run, Steenbergjogging) worden de sponsors vermeld met hun logo. Ook op de onderlegger van het jaarlijks eetfestijn (of eventueel BBQ) worden de logo's geplaatst. Voor zover haalbaar worden adres, telefoonnummer, email en website eveneens vermeld.

Voor onze flyers hebben wij meestal oplages van 1000 tot 2000 exemplaren die wij uiteraard bij de sponsors zelf leggen, maar ook in tal van handelszaken in Erpe-Mere en omgeving. Flyers van de Steenbergjogging worden ook verdeeld op enkele loop wedstrijden die aan onze jogging vooraf gaan.

Op onze website maken wij een link naar website van onze sponsors, en er is een extra pagina waar we voor onze sponsor specifieke gegevens kunnen vermelden (bvb meerdere adressen van winkels, openingsuren, andere websites, meer gedetaileerd de activiteiten kunnen vermeld worden, enz ...)

Op onze Steenbergjogging plaatsen we graag de banners, vlaggen of andere reclame middelen van onze sponsors.

Hoofdsponsors

Vanaf 250 euro kan men hoofdsponsor worden van de Funrunners Erpe-Mere!

Een hoofdsponsor zal bijkomend aan de publiciteit van onze "gewone" sponsors gedurende dat jaar op al onze interne mailings en nieuwsbrieven naar de leden van de Funrunners vermeld worden.

Hoofdsponsors vermelden we permanent extra op de meest bezochte nieuwspagina van onze website en op de pagina van ons loopcriterium dat ook heel wat aandacht krijgt van onze leden.

Op onze flyers (Start to Run, Steenbergjogging) worden zij bovendien op de voorzijde van de flyers vermeld, of al naargelang met een grotere publicatie oppervlakte (bvb op de eetfestijn onderlegger).