Feestelijke en warme diploma uitreiking
Marcel  |  22-06-2017  |  Start to Run 

2017_Diplomauitreiking


Het was nog warmer dan tijdens de diplomarun. Maar onze fiere jonge gediplomeerde start to runners, samen met heel wat leden die er desondanks de warmte een training hadden afgewerkt, waren present om hun diploma van trainer Eddy in ontvangst te nemen. Proficiat aan onze gediplomeerden.

Eddy zal het deze keer ook niet snel vergeten, want geheel onverwacht werd een filmpje geprojecteerd over hoe een training verloopt. Zo te zien hebben de jonge gediplomeerden niet alleen afgezien, maar ondertussen nog veel plezier gemaakt ook, echt FUN runners dus. Alvast ook proficiat aan trainer Eddy die van bij het ontstaan van onze club (meer dan 12 jaar geleden) reeds heel wat mensen begeleid heeft tijdens hun "eerste" looppassen op Steenberg. Het filmpje kun je hier zien. Meer foto's van de diploma uitreiking kun je op de album-pagina belijken.

De nieuwe gediplomeerden hebben ook al 2 criteriumpunten op hun naam staan, nog 3 te gaan en ze kunnen ook van de 500 Funrunpoints meedelen op het einde van het loopseizoen. Er werd alvast voorgesteld aan de Erondegemloop en de eigen Steenbergjogging deel te nemen.

Tijdens de komende zomermaanden zullen voor de Start to Runners, en ook voor andere clubleden als ze dat willen, enkele vaste omlopen gelopen worden (Steenberg zelf (2 km), Steenbergjogging (4km), Vlekkem of Bambrugge (6 km) of combinaties van de vorige). Deze omlopen zullen op onze website gepubliceerd worden.

Er werd ook een warme oproep gedaan om deel uit te maken van ons team dat zal deelnemen aan de Levensloop te Aalst om de 24 uur "rond" te bewegen, onder begeleiding van teamkapitein Wouter en onze "vechter" Werner. De doelstelling is 1000 euro bijeen te brengen, en daarvoor zijn er alvast 100 euro van de club op voorwaarde dat we aan 1500 aanwezigheidsregistraties op de trainingen komen tegen Levensloop.