Jasjes apotheose op het ledenfeest
Marcel  |  5-02-2017  |  Clubnieuws 

ledenfeest 04 20 2017 jasje


Het jaarlijks ledenfeest is op zaterdag 4 februari opnieuw doorgegaan in het Zavelhof te Vlierzele.

Voor wie nog even van de sfeerbeelden wil nagenieten, of wie er jammergenoeg niet bij was, kan de belangrijkste hoogtepunten van het feest hier nog even ophalen.

Een 65 tal leden namen uiteindelijk deel aan het feest, jammergenoeg heeft het griepvirus enkele leden parten gespeeld, anders waren we bijna met 70 geweest.

Aan het einde van de verzorgde recepte gaf de voorzitter een kort overzicht van het voorbije jaar en werd ook een blik vooruit gegeven van het nieuwe 2017.

Daarna genoten we van een soepje, een schelvisje, met tussendoor een sorbet, om te eindigen met een tournedos. Lekker !

Tussen de gerechten werden de bonussen voor het jogging criterium uitgedeeld. Karine is ook dit jaar terug onze winnares.

Ook de prijzen van het trainings aanwezigheids criterium werden overhandigd. Hier was het Mireille die de iijst aanvoerde. Naast de eerste 3, die er dus 5 werden wegens ex-equo, werden nog 3 waardebonnen bij loting getrokken bij de 50% aanwezigen op de traingen. Jan, Hilde en Eric waren de gelukkigen.

De voorzitter heeft dan kort een aantal vernieuwingen aan de criteriums toegelicht, waarbij het vooral de bedoeling is sponsors hierin te betrekken.

Op onze traditionele tombola was het (bijna even traditioneel) Geert die met de hoofdprijs ging "lopen".

Toen de funrunners taart werd binnengebracht, bleek plotseling dat de obers een rood jasje hadden aangetrokken. Enigszins verbaasde funrunners hadden het nog niet helemaal door.

Maar toen kwam ook de kers op de taart toen 5 Start to Runner Singers met "Niet alle jasjes zijn bedrog" de echte aankondiging van het lang verwachte Funrunners jasje met bravoure deden. Yasmin, Evi, Katrien, Diane en Mireille zetten de zaal in vuur en vlam. De Championettes zouden er zelfs bij verbleken.

Daarna kon de DJ de dansvloer even niet gevuld krijgen: eerst moesten die jasjes gepast worden. Onder de eerste 36 kopers wordt nog een extra waardebon getrokken (op training 6 februari). En nadien ging het dansfeest van start. Hier zijn geen foto's van, maar iedereen kan het zich wel inbeelden.

Tot volgend jaar !!!!