Inschrijving 13de Steenbergjogging 2019

Datum: Vrijdag 23 Aug 2019
Plaats: Erpe-Mere
Type: Clubjogging
Online-inschrijven is mogelijk tot 20-08-2019 23:59

Klik hier voor praktische informatie.
Bekijk hier alle inschrijvingen.


Wedstrijd : 
  *
Voornaam :    *
Familienaam :    *
Club :  *
  Ik ben lid van Sporta*
Geslacht : 
*
Geboortedatum (dd/mm/jjjj) : 
  *
Straat, nr :    *
Postcode, gemeente :    *
Land : 
E-mail :    *
Herbevestig je e-mail :    *
  Ja ik wil op de hoogte blijven van de activiteiten van de funrunners (zoals jogging, barbecue, …)*
Velden gemarkeerd met (*) dienen verplicht ingevuld te worden.

Enkele richtlijnen voor het on-line inschrijven

 • Voorinschrijven is mogelijk op de website tot dinsdagavond 20 augustus 2019, om middernacht sluiten we onze website voor voorinschrijvingen

 • Onze organisatie voorziet plaats voor in totaal 600 deelnemers bij de 2,5-5-10 kms, als je zeker wil zijn van uw deelname: schrijf dan vooraf in, hou rekening met de volgende leeftijdscategoriën:
  -voor de 400 m : geboortejaar 2012, 2011 of 2010 -voor de 800 m : geboortejaar 2009, 2008 of 2007 -voor de2,5-5-10 kms geboren voor 2007

 • Vooraf inschrijven biedt u een financieel voordeel: wie vooraf inschrijft betaalt 6 euro, wie ter plekke inschrijft moet 9 euro bijdragen, tenzij op vertoon van de Sporta lidkaart dit maar 8 euro wordt. Kids kunnen gratis online inschrijven, maar ter plekke vragen we 2 euro.

 • Bovendien worden voor de betalende online inschrijvers bij de tombola 5 waardebonnen van 20 euro uitgeloot, voor afhaling van die waardebon dient u wel bij de trekking aanwezig te zijn. Zelfs al bent u één van de 5 gelukkigen, dan blijft u deel uitmaken van de trekking van het vervolg van de tombola (u kan dus 2 keer prijs hebben !)

 • Op uw overschrijving op het rekeningnummer van de funrunners BE48 9731 6703 3327 vermeldt u "Steenbergjogging + NAAM deelnemer".

 • OPGELET: tov vorige edities hebben de Funrunners een ander rekeningnummer !!!

 • Bij een (eventuele) afgelasting van de wedstrijd wordt in een terugbetaling voorzien op het rekeningnummer van de overschrijving.

 • Maar helaas, voor wie niet komt opdagen op de wedstrijd, is er geen terugbetaling voorzien.

 • Het afhalen van het borstnummer en bijhorende chip gebeurt aan de inschrijvingstafel ter plekke op de wedstrijd. Dit is mogelijk vanaf het moment van de opening van de inschrijvingen om 18 uur.

 • U brengt best een kopij van de bevestiging van uw overschrijving mee en de email die toegestuurd wordt na het volledig invullen van het inschrijvingsformulier op deze webpagina.

 • Indien het om een groepsoverschrijving gaat (bvb voor alle leden van een club of vereniging), dan moet worden gevraagd aan de persoon die de groepsoverschrijving doet, een email te sturen naar info@funrunners.be met de namen van de deelnemers waarop de groepsoverschrijving betrekking heeft. Deelnemers die via een groepsoverschrijving betaald hebben, moeten een kopij van deze email meebrengen. Let wel, de betaling kan voor een groep gebeuren, maar elke deelnemer moet zichzelf afzonderlijk op de website inschrijven

 • Indien uw storting nog niet ontvangen is (wegens laattijdige overschrijving of andere reden), dan zal de deelnemer gevraagd worden om ter plekke zijn deelname te betalen. Indien achteraf een dubbele betaling blijkt, zal dit aan de deelnemer terugbetaald worden.

 • Bij teruggave van het borstnummer krijgt u alvast een fles Delirium of een douchegel.

 • Privacy : de naam van de deelnemer, zijn gemeente, eventueel club waarbij hij/zij is aangesloten, leeftijdscategorie en gelopen tijd zullen vermeld worden op de onlineuitslagen.

 • De uitslagen van de jogging worden gedeeld met de Valckenier Running Tour, dit enkel om dit criterium te kunnen bijwerken.
 • Namen van deelnemers van wie het inschrijvingsbedrag ontvangen is op het rekeningnummer BE48 9731 6703 3327 van de funrunners zullen eveneens op onze website tot aan de datum van de wedstrijd vermeld worden, dit laat deelnemers toe te controleren dat hun betaling goed is aangekomen.

 • De vzw funrunners zal onder geen beding uw persoonlijke gegevens aan derden overmaken, noch er voor andere doeleinden gebruik van maken, behalve de vermelding van uw uitslag op de website. Uw data blijven evenwel bewaard op onze databank, dit enkel om inschrijvingen voor volgende edities sneller te laten verlopen (vereenvoudiging van inbrengen van uw gegevens).

 • Wij vragen bij de inschrijving uw akkoord om u per email uit te nodigen voor volgende activiteiten die onze club organiseert, zoals jogging, barbecue, …

 • Tijdens de jogging worden foto's genomen van deelnemers in actie, het podium, of algemene sfeerbeelden, een aantal van de foto's worden op de website van de Funrunners gepubliceerd. Er worden in principe geen namen toegekend aan de personen op de foto's. Wie evenwel wenst dat een foto van zichzelf verwijderd wordt, mag dit ten alle tijde vragen aan webmaster@funrunners.be