Het aanwezigheidscriterium 2018 is te raadplegen via deze link.Stand FRP na jogging

Met de Steenbergjogging hebben onze helpende handen extra FunRunPoints verdiend.VANDAAG

Rustige duurloop van 45 minuten op de piste

Tombola uitslag aanwezigheidscriterium 2018

Tombola uitslag aanwezigheidscriterium 2018

Met behulp van een "onschuldige" bingo hand werden de winnaars van het aanwezigheidscriterium aangeduid.

Lees verder...


Start to Run 2019

Start to Run 2019

In 2019 worden opnieuw Start to Runs georganiseerd. De flyer hierbij verstrekt alle nodige informatie, tevens over de voorziene informatie avond.Ledenfeest 2018-2019

Ledenfeest 2018-2019

Ons jaarlijks ledenfeest, voor het eerst sinds lang georganiseerd tijdens het lopende kalenderjaar, was zoals steeds een mooie afsluiter van het "lopende" jaar. De foto's laten zien hoe de aanwezigen van de receptie, het diner, de huldiigng van kampioenen, de tombola en niet in het minst van het dansfeest hebben genoten.Fotoalbum


Funrunners en Fun Run Bar op Levensloop brengt 2907 euro op !

Funrunners en Fun Run Bar op Levensloop brengt 2907 euro op !

De Funrunners hebben hun beste beentje voorgezet op de derde editie van Levensloop.

Meer dan 40 Funrunners hebben samen de 24 uurs estafette rond gelopen. Proficiat aan alle lopers en wandelaars ten voordele van dit evenement georganiseerd voor de Stichting tegen Kanker.

Maar dit jaar hebben we meer gedaan dan enkel lopen of wandelen. Chris en Hilde waren de warme initiatief neemsters om 2 extra activiteiten op poten te zetten.

Lees verder...

Fotoalbum


Start to Run info vergadering en diploma uitreiking

Start to Run info vergadering en diploma uitreiking

Op woensdagavond 29 augustus hebben we een korte info vergadering gehad voor onze volgende start to run, die op 3 september aanvangt. Tevens was er de diploma uitreiking van de 7 en 10 km van de doorgroeiers van onze voorjaar editie. Ze kregen het (nog steeds kardinaalblauwe) diploma uitgereikt door onze trotse trainer Eddy.Fotoalbum


Levensloop 2018

Levensloop 2018

De Steenbergjogging is nog maar net achter de rug, en we focussen ons al op een nieuw evenement dat door de club gesteund wordt: Levensloop 2018 waar de Funrunners voor de derde keer op rij aan deelnemen.

Lees verder...


Geslaagde 12de Steenbergjogging

Geslaagde 12de Steenbergjogging

De 12de editie van de Steenbergjogging is prima verlopen. Kids inbegrepen daagden een 295 tal deelnemers, waaronder 19 Funrunners, op om het allerbeste van zichzelf te geven op het toch wel vrij lastige parcours van Steenberg. Asfalt, dolomiet, Finse piste, porfier op de trage wegen en bospaden waren de ondergrond waarop gelopen werd, deze variatie maakt het zeker al niet gemakkelijk. Maar ook de hoogte verschillen die moeten overbrugd worden (een 40 tal meter in 1 ronde van 2500 meter) maken de uitdaging extra moeilijk. Alvast proficiat aan iedereen die aan deze wedstrijd deelnam.

Lees verder...

Fotoalbum


Proficiat aan de deelnemers van de Stratenloop Erondegem

18 Funrunners hebben vrijdag 3 augustus deelgenomen aan de Stratenloop te Erondegem. Ondanks het warme weer hebben ze er 5, 10 of 15 km aangedurfd.

Wim Mattens heeft er een schitterende prestatie neergezet op de 5 km, zijn gemiddelde snelheid was 15,68 km/u ! Dikke proficiat !

Er waren een 6 tal Start to Runners aan de start, en wie op onze website naar hun tijden wil kijken, zal zien dat ze het ook allemaal schitterend gedaan hebben.

Tenslotte was er een gans team rond Eddy en Gunter achter de schermen in de weer om de uitslagen van deze Erondegemse stratenloop op te maken. Ze hebben dat voorwaar zeer professioneel gedaan.

Mocht iemand over een paar foto's beschikken van dit evenement, we publiceren ze graag op ons foto album.

Nu stilaan maar zeker op naar de Steenbergjogging.Trainingen op data van de zomerconcerten op Steenberg

Tijdens de zomermaanden vinden er op het domein Steenberg “de Zomerconcerten” plaats. Meer bepaald op de maandagen 2 juli, 16 juli, 13 augustus en 27 augustus, telkens vanaf 17h .

Voor wie wil komen lopen op deze data: de trainingen zullen starten vanaf parking Aldi op de Oudenaardsesteenweg, zoals steeds om 19u15.Ondertussen bij de funrunners

Ondertussen bij de funrunners

Drukke tijden voor de Funrunners. De voorbije paar maanden zijn bijzonder druk geweest voor de Funrunners. Het begon allemaal met ons ledenfeest op 3 maart...

Lees verder...