Federale maatregelen met betrekking tot Corona

Ongetwijfeld heeft iedereen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de bijhorende maatregelen zelf ook opgevolgd.

De beslissing van de nationale veiligheidsraad om geen enkele recreatieve activiteit te laten doorgaan, heeft ook een impact op onze club:

  • Er zijn geen georganiseerde trainingen vanaf heden tot 3 april, tenzij deze termijn verlengd wordt.
  • De Start to Run wordt helaas ook stilgelegd, in functie van de evolutie van de crisis wordt verder beslist hoe we dit best hernemen.

Iedereen moet zijn steentje bijdragen en zijn verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van dit virus te vertragen. Hou daarom ook rekening met de maatregelen omtrent persoonlijke hygiëne en contact met anderen. Men vindt deze terug op https://www.info-coronavirus.be/nl/

Niets belet leden uiteraard om individueel of met een vriend/vriendin mits respecteren afstand van elkaarte trainen. Sporten blijft de gezondheid bevorderen! Er zullen echter geen "aanwezigheidsregistraties" plaatsvinden, dit wordt samen met het afgelasten van onze trainingen ook opgeschort.

Laat ons hopen dat iedereen gezond en wel deze periode kan doorstaan. Draag zorg voor jezelf en voor elkaar en hopelijk tot zeer binnenkort!Corona virus: afgelasting eetfestijn en voorlopige afspraken trainingen

Het gemeentebestuur Erpe-Mere heeft vandaag (12 maart 2020) beslist dat alle publiek toegankelijke indoor evenementen verboden zijn tot en met 31 maart 2020.

Dit betekent dat ons eetfestijn, gepland op 28 maart aanstaande, niet kan doorgaan.

Wij moeten deze beslissing uiteraard respecteren.

Het bestuur zal nu zo spoedig mogelijk zich beraden over een mogelijk nieuwe datum of andere alternatieven. Wij gaan u daarvan op de hoogte houden.

In het besluit worden "outdoor activiteiten op niet besloten domein" op dit moment nog steeds toegelaten. Wij zullen dus voorlopig onze trainingen blijven organiseren, tenzij er andere maatregelen zouden afgekondigd worden.

Wij vragen wel onze leden niet aan de trainingen deel te nemen bij de minste tekenen van ziekte (verkoudheid, hoest, koorts, ....).

Wij vragen ook de algemene "hygiëne" maatregelen te volgen, ook tijdens de ontmoetingsmomenten voor/na de training (handen wassen, geen handen/kussen geven, ....)Start to Run 2020 vanaf 2 maart 2020

Start to Run 2020 vanaf 2 maart 2020

Onze Start to Run is nu gepland vanaf 2 maart 2020.

Alle informatie op de flyer.

Inschrijven kan met het inschrijvingsformulier.

Bijkomende uitleg wordt gegeven op de eerste training, maar doe alvast je loopschoenen aan.Overlijden Willy Sempoux

Met droefheid vernamen we het overlijden van Willy, één van onze trouwste leden sedert het begin van de club. Willy overleed na een lange ziekte in zijn familiekring vorige zondag 29 december op zeventigjarige leeftijd.

We hebben Willy gekend als een sympathieke jogger met het goede rustige tempo om veel lopers mee op sleeptouw te nemen. Hij was op zijn manier een bezieler van onze club.

De afscheidsplechtigheid waartoe ook Funrunners uitgenodigd worden, zal plaatsvinden in de aula van Uitvaartzorg Porrez, Godveerdegemstraat 177 te Zottegem op zaterdag 4 januari 2020 om 13 uur. Mogelijkheid tot online condoleren op www.uitvaartzorg-porrez.be http://www.uitvaartzorg-porrez.be/

De Funrunners bieden de familie hun oprechte deelneming aan.De beste wensen voor 2020

De beste wensen voor 2020Fotoalbum


Ledenfeest 2019

Ledenfeest 2019Fotoalbum


Levensloop 2019

Levensloop 2019Fotoalbum


Diplomarun voorjaar start to run 2019

Diplomarun voorjaar start to run 2019

Onze Start to Runners omgeven door een groot deel van de Funrunners hebben gezamenlijk hun diploma run gedaan. Op de foto zien ze er nog fris en fruitig uit ondanks de kilometers die ze weeral in de benen hebben.

Proficiat aan alle Start to Runners. Op woensdag 12 juni volgt nog de officiële diploma overhandiging, met hopelijk iets meer bubbelende drank om dit te vieren.Fotoalbum