Start to Run 2020 vanaf 2 maart 2020

Start to Run 2020 vanaf 2 maart 2020

Onze Start to Run is nu gepland vanaf 2 maart 2020.

Alle informatie op de flyer.

Inschrijven kan met het inschrijvingsformulier.

Bijkomende uitleg wordt gegeven op de eerste training, maar doe alvast je loopschoenen aan.Overlijden Willy Sempoux

Met droefheid vernamen we het overlijden van Willy, één van onze trouwste leden sedert het begin van de club. Willy overleed na een lange ziekte in zijn familiekring vorige zondag 29 december op zeventigjarige leeftijd.

We hebben Willy gekend als een sympathieke jogger met het goede rustige tempo om veel lopers mee op sleeptouw te nemen. Hij was op zijn manier een bezieler van onze club.

De afscheidsplechtigheid waartoe ook Funrunners uitgenodigd worden, zal plaatsvinden in de aula van Uitvaartzorg Porrez, Godveerdegemstraat 177 te Zottegem op zaterdag 4 januari 2020 om 13 uur. Mogelijkheid tot online condoleren op www.uitvaartzorg-porrez.be http://www.uitvaartzorg-porrez.be/

De Funrunners bieden de familie hun oprechte deelneming aan.De beste wensen voor 2020

De beste wensen voor 2020Fotoalbum


Ledenfeest 2019

Ledenfeest 2019Fotoalbum


Levensloop 2019

Levensloop 2019Fotoalbum


Diplomarun voorjaar start to run 2019

Diplomarun voorjaar start to run 2019

Onze Start to Runners omgeven door een groot deel van de Funrunners hebben gezamenlijk hun diploma run gedaan. Op de foto zien ze er nog fris en fruitig uit ondanks de kilometers die ze weeral in de benen hebben.

Proficiat aan alle Start to Runners. Op woensdag 12 juni volgt nog de officiële diploma overhandiging, met hopelijk iets meer bubbelende drank om dit te vieren.Fotoalbum


Reanimatie en AED opleiding

Reanimatie en AED opleiding

13 Funrunners hebben actief 3 uur getraind, dit keer niet joggend, maar met de handen om reanimatie technieken aan te leren. Voorwaar soms intensiever dan gedacht.

Ze haalden allemaal de eindmeet, en zijn voortaan zich goed bewust van hoe je iemand kunt reanimeren en eventueel met een AED toestel terug kunt bijbrengen.

Met uiteraard onze oprechte dank aan het Rode Kruis Erpe-Mere voor deze opleiding.Fotoalbum


20 Km door Brussel

20 Km door BrusselFotoalbum