Onze volgende start to run is gepland vanaf maandag 3 september 2018. Er zijn 3 trainingen per week, telkens op maandag, woensdag en vrijdagavond om 19u15. Als doelstelling kunnen de deelnemers na 15 weken vlot 5 km lopen.

Stand FRP na jogging

Met de Steenbergjogging hebben onze helpende handen extra FunRunPoints verdiend.

Proficiat aan de deelnemers van de Stratenloop Erondegem

18 Funrunners hebben vrijdag 3 augustus deelgenomen aan de Stratenloop te Erondegem. Ondanks het warme weer hebben ze er 5, 10 of 15 km aangedurfd.

Wim Mattens heeft er een schitterende prestatie neergezet op de 5 km, zijn gemiddelde snelheid was 15,68 km/u ! Dikke proficiat !

Er waren een 6 tal Start to Runners aan de start, en wie op onze website naar hun tijden wil kijken, zal zien dat ze het ook allemaal schitterend gedaan hebben.

Tenslotte was er een gans team rond Eddy en Gunter achter de schermen in de weer om de uitslagen van deze Erondegemse stratenloop op te maken. Ze hebben dat voorwaar zeer professioneel gedaan.

Mocht iemand over een paar foto's beschikken van dit evenement, we publiceren ze graag op ons foto album.

Nu stilaan maar zeker op naar de Steenbergjogging.Trainingen op data van de zomerconcerten op Steenberg

Tijdens de zomermaanden vinden er op het domein Steenberg “de Zomerconcerten” plaats. Meer bepaald op de maandagen 2 juli, 16 juli, 13 augustus en 27 augustus, telkens vanaf 17h .

Voor wie wil komen lopen op deze data: de trainingen zullen starten vanaf parking Aldi op de Oudenaardsesteenweg, zoals steeds om 19u15.Ondertussen bij de funrunners

Ondertussen bij de funrunners

Drukke tijden voor de Funrunners. De voorbije paar maanden zijn bijzonder druk geweest voor de Funrunners. Het begon allemaal met ons ledenfeest op 3 maart...

Lees verder...


21 mei: Plogging training

21 mei: Plogging training

Plogging – een samentrekking van ‘plokka’ (verzamelen) en ‘jogging’ – is een trend die komt overwaaien uit Zweden. Het betekent dat je al joggend oog hebt voor het afval dat op je route ligt, die en passant even opraakt en daarna deponeert in de gepaste vuilniszak. Zo draag je bij aan het verminderen van o.a. zwerfplastic dat anders in de natuur en rivieren terechtkomt.

Op 21 mei is er een speciale training gepland: een plogging training.

Lees verder...

Fotoalbum


Training 11 mei

Op vrijdag avond 11 mei zal Steenberg moeilijk toegankelijk zijn wegens een evenement op de site.

De trainingen voor onze Start to Runners zullen we laten doorgaan op Steenberg, zoals gewoonlijk. Hou er rekening mee dat u wellicht geen parking vindt op Steenberg, en dus op een afstand zult moeten uw wagen achterlaten. Voor wie kan raden we dus de fiets aan !

Voor alle andere groepen zullen de trainingen starten op de parking Aldi op de Oudenaardsesteenweg.Ledenfeest 2018

Ledenfeest 2018Fotoalbum


Voorinschrijving 10 miles Antwerp

Beste leden,

Naar jaarlijkse traditie neemt onze club deel aan de Antwerp 10 miles op 22/04/2018.

Er zal opnieuw een bus worden ingelegd, waarover later meer...

Evenwel, 1 van onze trouwe leden deelde het bestuur mee dat je aan het gunsttarief van € 28 kan inschrijven bij Runners'Lab Gent.

Het grote voordeel is dat je je borstnummer onmiddellijk meekrijgt en dus niet ter plaatse je nummer dient af te halen...

Wie hierin geïnteresseerd is, dient uiterlijk 22/02/2018 volgende gegevens te bezorgen via kim@funrunners.be, alsook de betaling van € 28 te verrichten op rekening van de club BE48 9731 6703 3327:

  • naam + voornaam
  • geboortedatum
  • welke wave je wil starten: 14u30, 15u of 15u30

Je zal worden ingeschreven en je borstnummer wordt meegebracht naar de trainingen van de club!

Enkel voordelen dus...

Let op! Enkel de leden die zich hebben ingeschreven en betaald uiterlijk 22/02/2018 zullen worden ingeschreven.

Alvast veel trainingsplezier!

Groeten, het bestuurDender criterium wordt Valckenier Running Tour

Dender criterium wordt Valckenier Running Tour

Ook dit jaar maken alle joggings van het Dendercriterium deel uit van het Funrunners jogging criterium.

De naam is evenwel veranderd naar Valckenier Running Tour, en dank zij deze sponsor zal er een extra boost gegeven worden aan dit criterium van wedstrijden in de wijde omgeving van de Dender.

Iedereen veel succes bij deelname aan deze wedstrijden.Start to Run voorjaar 2018

Start to Run voorjaar 2018

Onze volgende start to run is gepland vanaf maandag 19 februari 2018. Er zijn 3 trainingen per week, telkens op maandag, woensdag en vrijdagavond om 19u15. Als doelstelling kunnen de deelnemers na 15 weken vlot 5 km lopen.

We voorzien een informatie vergadering op maandagavond 5 februari om 19u30 in de polyvalente zaal boven de bibliotheek op Steenberg waar alle potentiële deelnemers hartelijk welkom zijn.

Deelnameprijs is 40 euro, hiervoor wordt u tevens volwaardig lid van de club voor het ganse jaar, dit bevat onder andere de verzekering, de begeleiding, en ook een T-shirt voor de gediplomeerde lopers op het einde van de 15 weken.Christmas Run Herzele als afsluiter 2017

Christmas Run Herzele als afsluiter 2017

Meer dan 25 Funrunners hebben met plezier deelgenomen aan de tweede editie van de Christmas Run op vrijdag 22 december te Herzele.

Dit keer was de afstand "maar" 7 kilometer, en men had de keuze : wave 1 (de rappe), wave 2 (de rustige) en wave 3 (de wandelaars). In welke reeks je ook deelnam, je werd door scholen, de brandweerkazerne, een rusthuis, de bibliotheek, de gemeentelijke diensten en nog zoveel meer gestuurd. Op verschillende plaatsen waren muzikanten in de weer om ons aan te moedigen, en we mogen zeker de mooi versierde traktoren niet vergeten die we op de omloop tegen kwamen.

Kortom, een geslaagde en gezellige sportieve afsluiter van 2017.

Happy Christmas, en een Gelukkig Nieuwjaar aan al onze leden, en ook aan onze sponsors.