Ledenfeest 2022

Ledenfeest 2022Fotoalbum


Koekjesverkoop 2022Start to run 2021

Start to run 2021

Wil je beginnen met lopen, maar ben je niet zeker hoe je eraan begint? Geen probleem. Je bent niet alleen...

Op 06/09/2021 gaat onze Start to Run weer van start!

Stap voor stap gaan we je niveau samen opbouwen en na 15 weken loop je 5 km in één stuk.. Meer info vind je op onze flyer en tijdens ons infomoment op 30/08/2021 om 19u30 in de foyer aan de bib..

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier inschrijvingsformulier.Nieuwsbrief juni

Beste Funrunners!

Nu de coronacijfers de positieve kant uitgaan en de vaccinaties op topsnelheid lopen, is het tijd voor een volgende nieuwsbrief van onze club...

Lees verder...


Nieuwsbrief februari

Beste Funrunners,

2020 was een jaar om snel te vergeten en was met stip het meest rustige Funrunners jaar ooit: zonder clubactiviteiten, zonder grote noch kleine wedstrijden, zonder ledenfeest…

We vermoeden dan ook dat niemand spijt zal hebben dat dit jaar eindelijk voorbij is…

Lees verder...


Opschorting trainingen vanaf vrijdag 30 oktober

Op basis van de nieuwe maatregelen ivm sport uitgevaardigd door de regering, is het helaas niet langer toegestaan in groepen van meer dan 4 personen samen te lopen (waarbij een onderlinge afstand van 1,5 meter moet gerespecteerd worden).

Onze club heeft daarom beslist ALLE trainingen te annuleren. Wij hopen hiermee bij te dragen aan de inperking van de verspreiding van het virus.

Wij houden onze leden op de hoogte zodra de situatie verandert.

Wij hopen dat iedereen gezond en wel blijft, en ondertussen op individuele basis onze gezonde sport in de buitenlucht verder kan beoefenen. Zorg voor jezelf en voor elkaar!Federale maatregelen met betrekking tot Corona

Ongetwijfeld heeft iedereen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de bijhorende maatregelen zelf ook opgevolgd.

De beslissing van de nationale veiligheidsraad om geen enkele recreatieve activiteit te laten doorgaan, heeft ook een impact op onze club:

  • Er zijn geen georganiseerde trainingen vanaf heden tot 3 april, tenzij deze termijn verlengd wordt.
  • De Start to Run wordt helaas ook stilgelegd, in functie van de evolutie van de crisis wordt verder beslist hoe we dit best hernemen.

Iedereen moet zijn steentje bijdragen en zijn verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van dit virus te vertragen. Hou daarom ook rekening met de maatregelen omtrent persoonlijke hygiëne en contact met anderen. Men vindt deze terug op https://www.info-coronavirus.be/nl/

Niets belet leden uiteraard om individueel of met een vriend/vriendin mits respecteren afstand van elkaarte trainen. Sporten blijft de gezondheid bevorderen! Er zullen echter geen "aanwezigheidsregistraties" plaatsvinden, dit wordt samen met het afgelasten van onze trainingen ook opgeschort.

Laat ons hopen dat iedereen gezond en wel deze periode kan doorstaan. Draag zorg voor jezelf en voor elkaar en hopelijk tot zeer binnenkort!